Niedługo planuje zrobić plecy i chce się dowiedzieć ile odłożyć kasy by się nie przerazić nagle hah ( projekt tak na szybko )
Niedługo planuje zrobić plecy i chce się dowiedzieć ile odłożyć kasy by się nie przerazić nagle hah ( projekt tak na szybko )
Hejo, jeśli wzór ma polegać głównie na konturach, bez większego cieniowania, to myślę, że tatuaż ze zdjęcia można nawet zrobić w jedną dłuższą sesję, więc z ceną celowałabym w okolice 2000 zł.
W zależności od rozmiaru może wyjść od 3 godzinnej sesji do całodziennej - jest to wzór mało skomplikowany, ale z doświadczenia wiem, że jak klienta boli i się rusza lub ściąga łopatki, że nie mogę wbić od razu dobrze igły to faktycznie sesja całodzienna może z tego być w takim przypadku. Dużo zależy od tatuatora i studia w przypadku wyceny. Obecnie w studio, gdzie pracuję koszt całodziennej wynosi 1600-1700zł.
Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku.