Witaj,
Gościu!

Wszystkie tematy

Tematy Ostatnia odpowiedź
Swędzenie tatuażu Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 6
Mic Man
Swędzenie ustąpiło chociaż czasami jeszcze swędzi.Dziękuję z... 8 lat temu przez Mic Man
Żółtodziób, pierwsze kroki z tatuażem Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 4
Aga Nieszka
Na sztucznej skórze zmazywałam wazeliną mocno dociskając rec... 8 lat temu przez Aga Nieszka
niskie krzepnięcie krwi a tatuaż Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 5
Patrycja Droszewska
Witam? mam pytanie do was posiadam chorobe tkanki lacznej a... 8 lat temu przez Patrycja Droszewska
Tatuator/ka - praca Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 1
Forge of Colours
Studio Forge of Colours poszukuje tatuatora/tatuatorki! Szuk... 8 lat temu przez Forge of Colours
Wycena Tatuażu Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 4
Dragon
Najbardziej skłaniałbym się ku opcji, że koło kafla za to za... 8 lat temu przez Dragon
Poszukuję podłokietnika i leżanki Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 1
Witam, jesli ktoś posiada uzywany bądź nie podłokietnik i le... 8 lat temu przez Leśne Sprawy
Tatuaż Jeleń Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 4
Wytatuowany Many
Umiejscowienie tatuażu nie powinno mieć znaczenia w czerpani... 8 lat temu przez Wytatuowany Many
Cover nieudanego lwa Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 10
Marek Marecki
Załóż nowy temat bo tak mało kto trafi na twój post, a co za... 8 lat temu przez Marek Marecki
Rozwinięcie tattoo (Problem wielu) Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 4
Ja to bym zrobił tak: ciało feniksa umiejscowiłbym tam gdzie... 8 lat temu przez Zajawkowy Zajawkowicz
Dłoń - Pierwsze dni Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 5
Tusk
Tak jak napisali wcześniej musisz przemęczyć się z folią, in... 8 lat temu przez Tusk
Kwiat lotosu i nie tylko Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 5
Dziękuję za pomoc!! 8 lat temu przez Xxlotosx
tatuowanie całej nogi Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 4
Hermetyczny Styl
Pisząc skomplikowane co miałaś na myśli? 8 lat temu przez Hermetyczny Styl
Tatuaż na palcach a zmiana wagi Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 4
Marek Marecki
Mi kiedyś tatuażysta powiedział, że musiałbym schudnąć z 50... 8 lat temu przez Marek Marecki
Problem z maszynką Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 2
Wytatuowany Many
A znajomy od kogo masz ten sprzęt co mówił na ten temat? Moż... 8 lat temu przez Wytatuowany Many
Potrzebuje pomocy z modyfikacja tatuazu ! ;) Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 3
Na twoim miejscu bym sobie odpuściła tatuaż w tym miejscu bo... 8 lat temu przez Dorota Swana
Duże strupy na nowym tatuażu Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 12
Virtuz
To przynajmniej wystaw mu negatywny komentarz żeby inni ludz... 8 lat temu przez Virtuz
Dziara jak naklejka Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 12
Minęło 4 dni od poprawki i widać ubytki w tuszu po prawej st... 8 lat temu przez brxtnz
Voucher na tatuaż 300zł Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 1
Justyna Barańska
Witam. Mam do sprzedania voucher na tatuaż do studia Kult Ta... 8 lat temu przez Justyna Barańska
Pomysły na tatuaż Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 10
Mała Mi
Siemka! Z twoim zdjęciem od razu skojarzyła mi się dziarka,... 8 lat temu przez Mała Mi
dziwna reakcja skórna Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 2
Skóra się łuszczy tak jak powinna, nie masz powodów do zmart... 8 lat temu przez Rudy Kurniawan
mala niepewnosc Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 2
Wszystko jest okej 8 lat temu przez T Anonim