Witaj,
Gościu!

Wszystkie tematy

Tematy Ostatnia odpowiedź
Motyw wiary-pomysł Utworzono: 7 lat temu Odpowiedzi: 7
Prostytucjusz
specem od religii nie jestem i nigdy nie będę, ale trzeba by... 7 lat temu przez Prostytucjusz
Prosze o ocene i porade Utworzono: 7 lat temu Odpowiedzi: 5
A tak na marginesie. To prawda ze samemu sobie jest trudniej... 7 lat temu przez Loboz
Wycena. Irlandia Polska Utworzono: 7 lat temu Odpowiedzi: 6
Jarek Godek
No i słyszałem ze przy tak dużym tatuażu 4h dzień po dniu to... 7 lat temu przez Jarek Godek
Tatuaż a praca w ochronie Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 5
Raczej nie będą zwracać na to uwagi ;) Sam mam wytatuowaną c... 7 lat temu przez czarny11
Tatuaż a praca w straży pożarnej Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 9
Ja mam całą głowę wytatuowaną i nikt tego jeszcze nie zauważ... 7 lat temu przez czarny11
Tatuaż a praca w wiezieniu Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 3
Ja tam mam całą głowę wydziaraną, a pracuje w wiezieniu ;) P... 7 lat temu przez czarny11
Wyluzowany pracodawca Utworzono: 9 lat temu Odpowiedzi: 5
hej, a mojego tatuażu nie da się ukryć :) ale też nikt nie w... 8 lat temu przez adi00
Szukam tatuażysty do stylu grawer/akwaforta/ryciny Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 7
isski
Obiło mi się o uszy że w tym studiu http://www.skytattoo.net... 8 lat temu przez isski
Potrzebuje covery tego tatuazu Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 4
Hypeman
może się znajdzie ktoś kto dobrze potrafi rysować, ja nieste... 8 lat temu przez Hypeman
Dokończenie dziary Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 2
Bella
Przede wszystkim dokończyłabym czaszkę w pierwszej kolejnośc... 8 lat temu przez Bella
Mona Lisa - Da Vinci Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 6
Olsztyn ^^ 8 lat temu przez Lucifer666
Koncert a tatuaz Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 3
scyropianek
Elo, stanowczo ci to odradzam mordo 8 lat temu przez scyropianek
Jak pielęgnować te małe dziarki Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 2
sanderka
Ja tatuaż przemywałam zimną wodą i szarym mydłem i robiłam t... 8 lat temu przez sanderka
Gojenie tatuażu Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 1
Bartek Giba
Jak długo smarować tatuaż maścią ? 8 lat temu przez Bartek Giba
Szukam tatuażysty. Czarno biały realistyczne a z drugiej japoński kolorowy Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 3
Jstem z Zielonej Góry ,ale Poznań Wrocław te rejony jak naj... 8 lat temu przez Toldisiek
Tatuaż a praca w policji Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 7
ja jestem policjantem i mam tatuaż, ale taki, że w sumie nik... 8 lat temu przez maciej.jako
tatuaz a praca nauczyciela Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 8
a ja pracuje jako nauczyciel i mam tatuaż w bardzo widocznym... 8 lat temu przez adi00
Usuwanie tatuażu - cena Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 5
Cena zawsze będzie zależna od wielkości tatuażu i jego umiej... 8 lat temu przez angela12
Ukrywanie tatuażu Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 6
mojego tatuażu nie da się ukryć, jest na głowie. :) ale nikt... 8 lat temu przez adi00
Wycena Tatuażu Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 9
lilka
To pięć paczek 8 lat temu przez lilka
Błagam pomóżcie Utworzono: 8 lat temu Odpowiedzi: 7
Mordziaty
a na czym polega ta choroba? pytam, bo pierwszy raz słyszę t... 8 lat temu przez Mordziaty